torsdag 6 maj 2010

Trix med färgbyte

Hittade en så himla bra lösning på hur byta färg mitt i virkarbetet utan att få den fula skarven hos


Jag har lagt till en länk nedan i How To-avsnittet, men det hela gjorde mig så entusiastisk så jag måste göra ett litet inlägg också! Klicka här så kommer du till sidan direkt.

Jag har inte hunnig prova själv ännu, så jag vet inte hur lätt eller svårt det är eller ens hur bra det blir, men snart ska här provas! Jag är i virk-tagen igen!!! Waaahoooooo!!!!!

PS. Bakom NeedleNoodles finns Christen Haden, som oxå är författare till "Creepy Cute Crochet"... så det finns mycket annat att kika på här för den som inte besökt sidan tidigare =)

7 kommentarer:

 1. Ja, visst är det en bra beskrivning för ett snyggt färgbyte?! Har också länkat den till min blogg och lagt den under "Hjälp & Tips" =)

  Hm....har funderat på det där med "mormors-rute-tofflorna" för att de ska bli lite varmare. Kanske du skulle kunna göra dubbla rutor till varje toffel och virka ihop dem så det blir som "foder" på insidan av toffeln.. Kanske man kan göra de de extra rutorna i "vanlig" virkning med enbart fasta maskor utan blommor (som ju är fint, men släpper in en massa luft). Kan kanske bli lite läckert med enfärgat foder i en avvikande färg...som lyser igenom på utsidan genom de andra rutorna med blommor på. Hm...hoppa du förstår mitt svammel =)
  Oj då! Det här gjorde mig ännu mer sugen på mormorsrutor! Men kommer inte att bli det den här gången heller ;)
  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Oooooh! Jag kan precis se det framför mig! Tusen tack, snälla du, för den inspirationspuffen - här ska virkas fodrade mormorsrutetofflor =D

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Oj, vad fina saker du gör, kul att se! Massor med inspiration att hämta här ;O)
  MVH
  Malin (Panduro)

  SvaraRadera
 4. Hej Malin! Du som "bara hade lite smycken" =) jag blir nog tvungen att göra en beställning känner jag (sorry, men jag blev förälskad i flera stycken av dina fina saker). Blir spännande att se när första gurumi-kompisen kommer oxå =D

  Vi ses snart igen, du kan vara säker på att jag kommer och hälsar på dig på jobbet!!

  SvaraRadera
 5. Är mycket intresserad av att få se resultatet av tofflorna! Förresten...här kommer ett litet inspirationstips på annorlunda rutor: http://sewritzytitzy.blogspot.com/2010/02/fudge-brown-chatelaine.html

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 6. Hm....osäker på om du hittade just blomman jag menade. Här kommer därför länk igen. En ruta med en invirkad blomma. Kanske skulle bli fint mitt uppepå foten....? ....om sånt skulle passa på din "lilla konstnär" ;)

  http://sewritzytitzy.blogspot.com/2010/02/fudge-brown-chatelaine.html

  SvaraRadera
 7. Kommer garanterat på en sån blomsterruta längst fram på toffeln! Passar perfekt ♥ ♥ =)

  SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥