lördag 29 maj 2010

Jätte glada jag!

Imorse vaknade jag jätte tidigt, långt före klockan 6, och jag låg en stund - alldeles yrvaken - och funderade på vilken dag det var och om det snart var dags att masa sig upp ... eller .... Så klarnade hjärnan en smula och mycket nöjd insåg jag att det är lördag.... och jag kunde somna om! Lyckliga morgon!
Så jag vände mig om, drog upp täcket till hakan och precis innan jag somnade igen hörde jag hur det fullkomligen strömmade regn utanför. Så då kröp jag ännu längre ner under täcket och somnade djupt. =)

Ett par timmar senare vaknade jag på riktigt, och då hade regnet minskat. Nu har vi fått ytterligare några rejäla skurar, men därimellan faktiskt lite sol. Fast det är kallt...

Så efter morgonbestyren slog jag mig ner framför datorn, och kollade läget lite. Såg att Frualbertssons hade publicerat vinnarna i sin tävling... just ja, det var idag... och sen stod det mitt namn där!!!
Oh, jag blev jätte glad! Och sen blev jag alldeles orolig, för det kanske inte alls var jag, det kanske var nån annan som heter samma sak. Så jag blev tvungen att leta igenom hela listan med anmälningar till tävlingen innan jag mycket, mycket glad konstaterade att jag var den enda Nettan där!

Titta vilka fina garner jag vann =D


Nu går jag runt här och funderar på vad det ska bli för nåt fint, och jag har såååå många idéer!
Tusen tack, snälla Susanne! Det är min första virk-vinst någonsin! Ni som inte har besökt FruAlbertssons ännu borde genast kika in där. Det finns såååå mycket fint att både titta på och läsa om!

Och till på köpet är det min namnsdag idag. Tänka sig vad bra det kan bli =)
Vi har just ätit massor av sockrade jordgubbar med mjölk till lunch, och mumsande på den härligheten började min lilla Konstnär fundera på morgondagen också; "Men mamma, imorgon är det ju Mors dag. Det är ju som att hela helgen är din helg!"  =) Sen fick jag ett konstverk hon gjort av mönstrade piprensare i form av ett hjärta. Det hänger nu i fönstret!

Och imorgon, på Mors dag, ska jag visa vad jag pysslat med hela veckan. Jag är inte riktigt klar än, men nu börjar jag se slutet på projektet ändå. Det blir nog bra, tror jag.

Så är det en sak till om idag. Det är födelsdag här hemma också. Vårt lilla gose-monster fyller 5 år, och vi turas om att klappa, klia och gosa henne hela tiden =) Idag har hon fått godis flera gånger, och hon får gå ut på altan så många gånger hon vill, även om det bara är 5 minuter i taget. Idag blir ingen irriterad. Just nu ligger hon (förmodligen helt utmattad av all uppmärksamhet) och sover på min kudde.


♥ ♥ ♥ Hipp Hipp Hurra för Misty idag!! ♥ ♥ ♥

Nu ska jag gå och göra tacos med familjen, festen fortsätter och jag har köpt ett särdeles gott vin - mitt favoritvin - att njuta av (japp, kära vänner, jag tar alla chanser att fira i vardagen, stort som smått!).

Må så gott alla härliga människor där ute i bloggvärlden!

4 kommentarer:

 1. Grattis på namnsdagen och till vinsten! Hoppas din dag fortsätter lika bra :)

  SvaraRadera
 2. Roligt att du vann! Alltid lika inspirerande med lite nytt garn! Kul att katten får en massa uppmärksamhet, vår kise heter ju nästan nåt liknande, mixxi...fast han är snart 14! De är härliga de lurviga djuren :-)

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är hamstern söt? Klart det är Ok att ni lånar den. Klickar man sig in på sidan jag hittade den så finns det andra roliga saker också, t.ex fiskar :)

  http://abowman.com/google-modules/

  SvaraRadera
 4. Grattis till garnerna!
  Blir spännande at få se vad du gjort ;)
  Och du! Vilken gosig katt ni har!

  SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥