lördag 25 februari 2012

Jannas drakar och mina krokodiler!

Inte har jag tillräckligt många projekt pågående samtidigt heller!! Eller??   =)
Men det blir så mycket roligare då, tycker jag. Ibland känner jag för det ena, ibland för det andra. Jag plockar och grejar. Jo, det tar lite tid innan jag blir klar ibland. Men jag blir ändå klar till slut. Säkert!

Kreativa och superduktiga Janna, med bloggen Jannas Amigurumisar, frågade om det fanns villiga testvirkare till arbetet med att skriva ner mönstret till hennes fantastiska drakar, se några av dem här.
Jaaaaa, ropade jag och hade turen att få vara med!  =D


Egentligen skulle jag haft lite grövre garn att virka i, men samtidigt ligger det ett så härligt grönt nystan här hemma och bara väntade på att få bli en drake, så då fick det bli så. Det blir alltså en liten drake hos mig!
Editerat lite senare; Marks  & Kattens FAME rand heter garnet. 70% superwash ull, 25% polyamid, 5% akryl. Såååå härlig skiftning....
Min lilla konstnär fick syn på den och blev absolut störtförälskad, trots att den då bara var ett huvud, med gula ögon och lång hals. Hon har redan bestämt att:
- den här draken är en kille
- draken heter Ulrik
- den här draken ska sen få en kompis
- som är blå och tjej
- och heter Ulrika

Vid sidan om detta virkar jag på mina krododiler, än den ena än den andra, framför TV:n på kvällen och på bänken i simhallen under simskolan. Nu har jag gjort 42 varv på båda, och det är långt kvar innan färdigt. Mycket garn går det... och varven börjar bli långa. Men det är fortfarande roligt!


Det var jätte roligt att läsa alla era kommentarer efter förra inlägget, och intressant att så många inte kunde välja heller, precis som jag  =)   Jag har fortfarande inte bestämt mig.

Nu är det bara några dagar kvar innan dragning i mitt lilla födelsedagslotteri  =)


Ni har väl inte glömt att hänga med? Chansen finns fortfarande.... här.... 
Önskar er alla en fortsatt skön helg!
Må bäst ♥

7 kommentarer:

 1. Testvirkar den där också! Det blir också söt, hade en liten aning för stora ögon, men det var de enda som passade och jag har inte tålamod att vänta på andra så det fick bli dem. Men stora ögon är ju gulligt! Visst är det roligt att få testvirka!?!

  SvaraRadera
 2. Ju mer jag tittar på dina sjalar desto mer gillar jag den gröna. Fantastisk. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Sjalarna är så vackra, men det är faktiskt svårt att välja en favorit, ibland gillar jag den blå bäst och ibland den gröna. Fast den gröna plockar ofta + pluspoäng.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig grön färg din drake har!
  Men vilka underbara krokodiler:) Jag bara älskar den färgglada!

  SvaraRadera
 5. Jisses vilka läckra "Corcodillos"....!!!

  SvaraRadera
 6. Draken ser ut att bli jättesöt och krokodilsjalarna blir bara vackrare och vackrare!

  SvaraRadera
 7. Vilka häftiga virkningar! Jag har sett sådana förut men kan inte hitta mönstret... Snygga färger också:D

  SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥