söndag 1 januari 2012

Gott Nytt År!!!

God mat, spel, film, godis, godis, godis....   =)
Vi hade en härlig nyårsafton igår, hoppas ni också hade det! Fyrverkerierna var många, och vi knastrade runt på frostigt gräs i nästan en timme i natt och ooooooaade och aaaaaaade åt allt som smällde och glittrade. Roligt i år var också de många kinesiska lyktorna som seglade fram över natthimlen! Det var riktigt mäktigt runt 12-slaget när de kom i mängder....

Riktigt kallt var det, och idag har det snöat hela eftermiddagen här. Lycklig blev jag!! Fast jag dämpade mig lite för ett par andra här är inte riktigt lika förtjusta som jag, och eftersom det inte var jag som var tvungen att skotta fram bilen så nöjde jag mig med att jubla inombords  =)

Strax före jul hittade konstnärens storebror en jätte snygg vinterjacka, och köpte sig därför en ny. Inför den "riktiga" kylan önskade han sig då också en ny halsduk, en sån som "sitter ihop och som man hänger runt halsen i några varv..."  Ja, jag förstod.


Så här blev den. Min lilla konstnär demonstrerar! Den är resårstickad i "Fontana" Scarf Knitting Yarn med stickor 7 mm. Inte så lång, men underbart mjuk!


Så här ser den ut på henne, virad två varv. På hennes storebror sitter den betydligt tajtare, men inte hårt och han är väldigt nöjd (och varm om halsen i kylan!)

Nu ska vi gå och titta klart på filmen vi startade i natt, men först vill jag bara visa vad jag har står mitt på köksbordet för att fira in det att nu startar säsongen igen!!!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥   Tulpaner!!!   ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hoppas detta nya år blir fullt av härliga saker, hälsa och lycka till er alla! Stooooor kram ♥

3 kommentarer:

 1. Önskar dig god fortsättning på det nya året!
  Så speciell färg det är på de tulpanerna....fina!
  så även halsduken...7 mm då gick det fort att sticka den!

  SvaraRadera
 2. Nyårskramar till dig och konstnären! Hoppas 2012 blir ett riktigt bra år! :) <3

  SvaraRadera
 3. Härligt inlägg och härlig halsduk. Måste ta mig i kragen och göra en jag också..
  God fortsättning på dig nu..

  Kram Maidi

  SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥