måndag 16 januari 2012

Födelsedagssjal och januari-pyssel

Min dator har varit sjuk. Eller det är ju i alla fall vad jag blir när jag drabbas av ett allvarligt virus. Så om min dator kunde berätta skulle den säkert beskriva värk, trötthet och ett nedsatt allmäntillstånd.

Men nu mår den bra igen   =)
Fast min son påstår att den börjar bli gammal. För den är fortfarande lite trött.

Hur som helst. Nu kan jag fortsätta visa vad som tillverkats och färdigställts här under hösten, som innehåll i diverse olika sorters paket. Men först vill jag visa vad som kom till oss i ett paket häromdagen!

♥ blomman är min och koppen tillhör Konstnären ♥

Två vackra ringar från bloggen Pysselstunds härskarinna LadyNight! Någon kanske minns PiF:en som dök upp förra året? Jag svarade på hennes, och såna här fina saker fick vi ♥ BamseKramsTack!!!

En sjal har jag själv tillverkat och slagit in i paket. En mjuk och luftig sjal i kärleksknutar. Konstnären visar.


Just nu minns jag inte alls vad garnet heter, och etiketten har gått förlorad verkar det som. Men det är ett ganska tunt och väldigt mjukt mohairgarn i härlig syrén. Jag uppdaterar med info när jag hittar den  =)


En liten spetskant blev det på den också. Mottagaren blev glad, och bar den genast. Roligt!Vi har också bakat slut på sista pepparkaksdegen.... =D
Fast julmotiven fick stanna i lådan, någon måtta får det ju vara. Jag hittade så fina nya på Ikea en dag under jullovet. Min lilla konstnär dekorerade dem, och så vackra älgar, rävar och igelkottar har aldrig förr befolkat någon kakburk! Ja, de var goda också. Mycket goda  =)

Må bäst allihopa ♥

1 kommentar:

  1. Hoppas du frisknar till ordentligt snart igen. Snyggt det var med virkat även schalen. Kram Hoffmansdeign

    SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥