lördag 3 april 2010

Glad Påsk !!

Ett påskkort från Pysselstugan till er alla


och en stor härlig påskbukett tulpaner till var och en!


Hoppas ni alla haft en härlig Påskafton, och att resten av helgen blir härlig och full av sånt ni tycker om! Vi har haft det lite körigt här, så nu ska vi bara ta det lugnt. Själv har jag, mellan alla "måsten", lyckats göra klart två påskdekorationer till som nu finns i Påskmönstret. Påskriset är på plats och det är så fint med alla påsk-amigurumisar i det.

Nu ska jag börja på Veronicas april-docka från Ulliga Gulliga Saker, länk till mönstret finns i vänsterlisten här bredvid. När min egen docka är klar kommer den upp på bild istället. Än så länge är det Veronicas docka där.

Sen ska jag också fundera på vad jag ska göra av mitt lilla "fynd-låde-fynd" som jag råkade på tidigare veckan. Jag har några än så länge rätt fantasirika idéer om vad det kan bli.... ^-^


Sen ska jag virka vidare på min drake... den har legat nere ett tag för min lilla, lilla virknål försvann plötsligt en dag. Ingen aning om vart, och den har inte dykt upp igen heller. Nu har jag införskaffat en ny, så nu ska här drakas vidare!

1 kommentar:

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥