onsdag 2 november 2011

Himmel, är det jul snart?!?

Jag har lite svårt att förstå att det redan är november. September-oktober rusade förbi med förkylningar och massa jobb, och plötsligt började det skymma redan vid tre-tiden på eftermiddagen... Jag som gillar höst känner mig ändå lite överrumplad faktiskt. Dags att börja förbereda julpysslet alltså....

Det knåpas en del här i stugan vid lediga stunder innan ögonen faller ihop på kvällen, och en av de saker jag gjort senast var att ta tag i en liten, liten detalj på Ludvig som jag inte kunde komma över.

Så här ser han ut nu.....


Så här såg han ut förut...


See the difference? Två små prickar av filt i varje öga, och det gör all skillnad i världen tycker jag. Nu är vi nöjda, Ludwig och jag  =)

For förbi "min" garnaffär härom kvällen, och det var då det slog mig att tiden är knapp (igen) om man ska hinna allt man vill göra innan jul. Sååååå fina saker....


... och jag har inte ens visat er mitt höstfönster än. Snart är det väl vinterfönsterdax?
Nu ska jag ta mig en stund att hälsa på hos er och se vad ni haft för er senaste tiden.


Må bäst ♥

3 kommentarer:

 1. Ja tänk vad två prickar betyder mycket!
  och hua ja vart tog tiden efter semestern vägen...schwiss förbi. Och jag som ska hinna med att sticka julklappar till barnbarnen...får nog vara uppe måååååååååånga nätter då - visst finns det påskpresenter ;-)

  Jo jag har den boken du talar om, men har inte tänkt på just de vantarna vid min stickning utan stickar helt sonika på utifrån en idé i huvudet. Och kanske är det samisk inspiration eftersom jag har det "i blodet"... ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag ser skillnaden, det gjorde verkligen mycket! :)

  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Åh så fin han är, ludvig!

  SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥