onsdag 5 januari 2011

Premiär för Målarstugan!


Välkomna, välkomna!

Äntligen har stunden kommit då dörrarna till Målarstugan kunnat slås upp, och vi gör det mitt i smällkalla vintern utan att rädas vare sig snöskottning eller kyla. Här inne sprakar en varm brasa, och glöggen är varm och god =)

Tanken med Målarstugan är att visa framför allt alster av Den Lilla Konstnären här hemma, min dotter som är 8 år och har en enorm och fantastisk produktion av kreativa, vackra, ibland läskiga och väldigt fantasirika teckningar, men även andra saker som t ex målade toa- och hushållsrullar. Tidigare visades dessa i vår första stuga, Pysselstugan, men den reserverar vi numera till just mer pysselbetonade saker, framför allt virkade sådana.
I Pysselstugan kan man lättast hitta och titta på tidigare publicerade saker genom att välja etiketten "Den lilla konstnären".

I detta första inlägg visar vi en av Konstnärens senaste teckningar; en vacker bild av hur det förmodligen ser ut i Regnbågslandet.


Även jag fattar i mellan åt pensel, krita eller penna och åstakommer något som mest tillfredsställer mitt eget behov av att frambringa bilder eller avbilda något så som jag ser det, och kanske - om jag är tillräckligt nöjd med resultatet - visar jag oxå upp det här. Nu är min rithand sorgligt otränad, men sånt går ju att ändra på. =)


Tills dess nöjer jag mig med att visa en tidigare teckning, från början av min Manga-period, som nog egentligen är en träningsteckning från någon instruktionsbok. Men idag får den duga!

Må gott!

1 kommentar:

  1. BlueHost is definitely one of the best website hosting company with plans for any hosting requirements.

    SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥