lördag 12 juni 2010

En utmärkelse och nya garner!

Hejsan Hoppsan! Så mycket folk det har varit här sen sist, vad roligt! Hej alla nya som kikat in! Jag kommer snart och hälsar på er. Och vilka snälla ord ni har lämnat efter er, jag blir alldeles varm i själen ♥ ♥ ♥

Så har jag fått en utmärkelse, tusen tack det är min allra första och jag blir så stolt!!! =D


Bamsekramar till Hattalahutta, Pysselstund, Ami 2 ami och Zanyas Amigurumis som jag har fått den av! Fyra stycken talangfulla, kreativa och inspirerande bloggare som jag så gärna besöker. Titta själva, alla ni som ännu inte kikat in där!

Det följer med regler för detta med utmärkelser har jag förstått, och förutom att visa utmärkelsen och länka till dem jag fått den av ska jag berätta Sju Intressanta Saker om mig själv.
Ja... det är inte så länge sen jag berättade sju saker, men här är ändå lite mer om mig =)

1. Blå har varit min favoritfärg så länge jag kan minnas, gärna djup och ganska mörk, som en klar vinterhimmel strax före gryningen. Men sakta har jag börjat tjusas väldigt av grönt, och just nu njuter jag i fulla drag av alla gröna nyanser naturen bjuder på!
2. Jag älskar sagor och tecknad film.
3. Jag älskar också doften av papper i en nyöppnad bok.
4. Min favoritmat är mammas fläskfilé med svamp och kokt potatis.
5. Jag sover konstant för få timmar per natt, bara för att det finns alldeles för många roliga saker att göra, och idéer på nya projekt snurrar ständigt i mitt huvud.
6. Jag är väldigt tålmodig med saker och ting, och kan fördra det mesta - men när jag får nog (eller blir arg...) är det med besked och ibland för alltid...
7.  Jag är snart kortast i familjen, min lilla konstnär är bara 12 cm ifrån och hennes storebror är säkert två huvuden längre redan =)

Så, nog om detta! Nu till det klurigaste av allt... jag ska välja sju bloggar att skicka utmärkelsen vidare till. Jag har sett att just denna utmärkelse har vandrat runt hos många av er som jag följer den senaste tiden, och jag tycker alla ni som jag brukar besöka är väl värda den, så egentligen borde ni ta åt er allihop! Här är ändå ett urval av bloggar som inspirerar mig på olika sätt. Besök dem!


Och så fick jag i början av denna vecka min härliga vinst från frualbertssons! Tusen tack igen, Susanne! De är ännu härligare i virkligheten, och det kliar i fingrarna av lust att få börja med dem =D


Efter ruschen med trollmor och hela hennes familj har jag visserligen jobbat med färg och pensel stor del av tiden, men inte i projekt som platsar som pyssel  =)  Nu är i alla fall lilla altanen upp-piffad med lite olja, och den stora altanen målad. Lite mer färg och lite mer olja (ja, eller typ rätt mycket...) ska på igen, men inte just precis nu. Träningsvärken efter att ha klivit upp och ner för stegar ca en miljon gånger börjar också ge sig, och faktiskt har jag blivit lite solbränd på kuppen.

De få virk-stunder jag fått har jag ägnat åt ett just nu prioriterat projekt. Det är alldeles snart klart, och då ska här visas upp! Just nu får ni nöja er med en liten smyg-kik =) 

Jag har också lovat att lägga ut mönstret på trollmor, och jag har börjat renskriva mina anteckningar - så håll ut, det är på väg!

Slutligen så har jag lagt till en liten finess här på bloggen, efter att ha stött på den hos fler och fler av er andra. Jag tycker det är så himla roligt när ni lämnar en kommentar efter er, och det är spännande att hitta nya bloggare på det viset också. Så sluta för allt i världen inte att kommentera! Men ibland räcker inte tiden till, fast man gärna hade velat lämna någon liten krumelur efter sig, och därför har jag lagt till en liten "Gilla-ruta" som dyker upp på slutet av inlägget vid kommentar-länken.
Så om man besökt Pysselstugan, och läst nåt man gillar så kan man tala om det bara genom att klicka i "Gilla". Och gillar man inte det man läst så låter man bli att klicka i =)

Ha nu en riktigt härlig lördag vare sig det regnar eller solen skiner, och kraaaaaam på er!

8 kommentarer:

  1. Åhh, härligt med nytt garn!

    SvaraRadera
  2. Den där tjuvtitten blev jag riktigt nyfiken på, ser fint ut. Ska bli roligt att få se hela!

    Tack för alla tipsen om nya bloggsidor att titta in på.

    SvaraRadera
  3. Jag gillar din blogg, den gör mig glad =) Grattis till nytt härligt garn!!

    SvaraRadera
  4. Både utmärkelse och nytt garn. Vad härligt.

    Maidi

    SvaraRadera
  5. Svar:
    Kul att djuren (spindlarna skulle jag också dissa, hua) blev uppskattade av din dotter :)
    Tänkte även tipsa om den här sidan som har SÅ mycket MER roliga djur och även annat skoj:
    http://www.widgetbox.com/tag/pets

    De har t.ex en hamster med mer detaljer i sin bur:
    http://www.widgetbox.com/widget/hamsterbox

    Mvh LadyNight

    SvaraRadera
  6. Hej igen! Tack för titten hos mig och komplimangen om sidan. Vad roligt att du gillar den :-)
    (Undrar bara vad som hände när jag ändrade layouten igår, det blev konstiga rutor runt bilderna, fast de passar ju liksom inte... får se om jag kan göra något åt det...)
    Jag gillar DIN sida också, dessutom känner jag igen mig i flerra av dina sju punkte rom dig själv :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Kul att få veta lite saker om dig är likadan när det gäller sömn men har faktistk blivit bättre. Det är jobbigt att vara kreativ ibland.
    Kul att du tänkte på mig skall skriva om det i veckan.
    Du får ha en trevlig vecka

    SvaraRadera
  8. Jättegrattis till utmärkelsen! Kul att få veta mer om dig!
    Ja, visst är det kul när man ser att trafiken ökar på bloggen! =)

    SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥