söndag 13 juni 2010

Testvirkat åt Saanis

Idag var det meningen att jag skulle fota Ninas och Kalles picnic i det gröna, på riktigt ute i det gröna... skulle bara klippa gräset först...
började det åska, och sen började det regna - så in i norden!! Mäh! =O

Så inget gräs blev klippt idag (heller) och inte blev det någon picnic för mina nya små kaniner på riktigt ute i det gröna =(

Men ni vet ju vad som händer när barn blir snuvade på nåt de sett fram emot... så då gjorde Nina det som många mammor gör i det läget; hon trollade med knäna och fixade en picnic inomhus istället =)


Jag har testvirkat åt Saanis, och det blev en liten kaninfamilj; Nina Kanin och hennes son Kalle Kanin. De har en korg full av synnerligen krispiga morötter med sig också. Det är är ett mönster att se fram emot, när Saanis är färdig och publicerar det. Figurerna är så söta och roliga att göra, och korgen med morötter blev pricken över i! Här kommer ett par bilder till på mor och son:


Eftersom planen för dagen stupade blev det oväntat mycket tid för virkning idag. Så nu har jag startat ännu ett projekt =), men jag kände att eftersom Nina och Kalle härmed är klara så har jag faktiskt också gjort klart nåt - och då kunde jag med gott samvete frångå projektlistan igen =D

Sov sött, och må den kommande veckan bli den bästa hittills ♥

7 kommentarer:

 1. Så söta! De ser ju ut att ha riktigt trevligt på sitt picknickställe, det ser mysigt ut! Tycker morötterna e så bedårande :-) Sov sött!

  SvaraRadera
 2. Så söta dina kaniner blev! Och vad mysigt de ser ut att ha :) Har också varit testvirkare åt Saannis, men har bara haft tid till att testa mönstret till mamman.

  Här regnar det också massor just nu, inte så roligt alla gånger...men så bor jag ju i Regnstaden, så är ganska van vid det här laget :P Hoppas ni får finare väder snart iaf, så gräsmattan får sig en omgång :)

  SvaraRadera
 3. Jättesöta kaniner! Fick lust att virka en hel familj åt barnen att leka med. Tror att lilltjejen skulle gilla dem, hon tycker om att leka med olika figurer.

  SvaraRadera
 4. Svar: Jag har snöat in ordentligt på Freja (akryl), så det var det garnet jag använde. Ganska så lättborstat om man tar i lite. Har aldrig borstat Tilda heller faktiskt, men varför inte virka en liten provbit och testa? :)

  SvaraRadera
 5. Åh vad roligt att du gillar min "nya" blogg =D tusen tack för kommentaren, den gjorde mig så himl glad <3

  SvaraRadera
 6. Det blev en jättefin kväll igår... klarblå himmel och härlig kvällssol! Och visst blev det en hel del skratt, men det var inte någon favorit tyvärr. För mycket sprit och lite plumpt... men vi hade en mysig utflykt ändå :-)

  SvaraRadera
 7. Hej igen! Åhh, vad du e snäll! Klart jag vill ha frön om du får tag på det! Vad e det för färg på dem? Spännande, spännande! Aklejor e fascinerande, för de ser ju egentligen inte så spännande ut på långt håll, men så är de så fantastiskt konstruerade de små blommorna. Och bladen är det nåt speciellt med också. Dessutom så är det en så härlig gammeldags känsla över dem. Kul du känner samma som jag! Ha en bra kväll, och sov sött!

  SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥