lördag 17 oktober 2009

Kreativ snuva?

I veckan som gått har Den lilla konstnären varit hemma med snuva. Men det hindrar inte hennes sprudlande kreativitet på något sätt, bara man inte ritar just när man nyser...

Det här porträttet av en flicka blev hon själv särskilt nöjd med, och snart tror jag vi kan se fram emot ett självporträtt också.

Ikväll kände hon sig ändå redo för höstens stora utmaning; sin egen första simtävling. Med sig tog hon sin maskot "Rosetta", som troget följde tävlingen sittandes på ledstången på läktaren. (Rosetta hittas i "Virka amigurumi", och har bara fått lite andra färger än sin kusin i boken.)

Glatt ställde sig Den lilla konstnären vid startpallen på bana 5, och med inställningen "No fear!" kastade hon sig iväg på sin första 25:a ryggsim i tävlingsfart någonsin! Efter att ha stannat upp och kollat läget några gånger kunde hon så äntligen dunka näven i kaklet på den strålande tiden 41,72 sekunder. Stolt storebror hämtade henne vid målgången och var den förste att gratulera.

Kvällen avslutades med härlig gräddtårta för att fira både storslaget ryggsim och brorsans pokal vunnen i ett annat, något större, sammanhang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥