lördag 31 oktober 2009

Godis i massor och pumpor som lyser!

Den lilla konstnären och hennes väninna har Halloween-party i kväll. De har vandrat området runt, som vampyr och häxa, med varsin noggrann ansiktsmålning och iklädda i sina respektive pappors stora, svarta tröjor. Eftersom de tyckte det var lite skumt att bara gå runt och få en massa godis utan att ha gjort något alls för att förtjäna det (de har inte riktigt förstått det där med "bus" än och ingen har lust att upplysa dem...), så ritade de först massor av Halloween-kort som de glatt delade ut till samtliga hemmavarande grannar! På mängden godis de kom hem med verkar grannarna ha uppskattat det...

Till mat vankas det spindlar, fingrar och mögligt mos (köttbullar med salta pinnar till ben, korv med röda paprika-naglar samt karamellfärgat potatismos - ja och så ketchup till förstås), och pumpalyktan på bordet lyser så fint.

Vi brukar inte göra så stor affär av Halloween, men det ger ungarna något att se fram emot mitt i mörka hösten så varför inte?! I år har jag också gjort lite Halloween-dekoration, som pryder sin hylla i köket. Häxan och pumporna kommer från Mia, medan det förvånade (och spindelrädda?) spöket är egen design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥