söndag 20 september 2015

Gossedjur och sommarminnen

Men hej hörni! :)

Pysselstugan har stått övergiven länge. Datorn i urladdat tillstånd längst in i ett skåp.
Det är fantastiskt roligt att så många ändå kommit och hälsat på ♥♥♥ Hoppas ni hittade något bra och roligt att kika på.

Jag har haft en lång och härlig sommar. Det har gjorts en massa saker, fast inte de vanliga. Nya intressanta saker har korsat vår väg och vi har skaffat oss nya hobbies. Inte för att vi kände att vi behövde fler saker att fylla ut tiden med, men så blev det.

En ny hobbie som vi skaffat oss, och som vi allihopa här hemma tycker är väldigt roligt är CosPlay!!

Konstnären har varit iväg på ett par event, vi vuxna på endast ett - men vilket event! NärCon Sommar. Jisses säger jag bara. Vilka duktiga, kreativa, fantastiska människor som vandrar omkring oss utan att vi märker så mycket av det i vanliga vardagen, och sen när de samlas på ett event och klär på sig, klär upp sig, omformar sig, maskerar sig, friserar sig... Alltså det är makalöst!

Konstnären hade med sig två utstyrslar. Till den ena behövdes en kompis, och den fick jag äran att tillverka :) Så mitt i sommaren kläcktes här ett ägg, ett Pokemon-ägg, och ut hoppade Togepi! :DTogepi är virkad i Svarta fårets Tilda med virknål 2,5. Detaljer på äggskalet och i ansiktet är ditklistrade små filtbitar.

Först letade jag mönster på nätet, och det fanns några, men de Togepis var för små. Så då började jag designa ett eget mönster, som jag mycket ambitiöst skrev ner - till en början. Efter ett tid och ett antal nystarter började jag få ont om tid, så då virkade jag bara på så virknålen glödde tills Togepi blev klar. Så - tyvärr inget mönster.

Det har tillverkats en del annat här i stugan också under sommaren, men nu är klockan så mycket att det är dags för kvällsté :) Jag kommer strax tillbaka och visar mera!

Må bäst hörni ♥ :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥