lördag 20 juni 2015

Glad midsommar!

Hälsningar till er alla, så här på årets andra ledigaste dag. Den ledigaste måste vara nyårsdagen, men midsommardagen kommer inte långt därefter - denna regniga men ändå ganska varma dag har nu övergått i kväll (även om det absolut inte märks på ljuset) och både jag och dottern går fortfarande runt i pyjamas och bara gör precis det vi har lust med i ett väldigt behagligt tempo =)

Det har inte blivit något bloggande på väldigt länge nu, vilket som vanligt inte betyder att jag inte virkat och stickat ibland, men datorn har inte varit igång mycket (det behövs ju allt som oftast inte heller när mobilerna funkar som de gör idag...).


Det är inte många saker som blivit klara senaste tiden dock. Jag stickar, sakta men säkert, vidare på min luvtröja, virkar på en duk, virkar på några hemlisar, virkar en löpare, har nästan gjort klart en poncho med luva, virkar en pokemon.... Det enda som faktiskt blivit klart är en koja till kissen i restgarn, som hon gillar sådär  =D
Faktum är att hon utan lov, på dagarna ensam hemma, kröp ihop och sov i den halvfärdiga kojan mer än gärna. När den var klar, med tak och allt, har hon använt den några gånger, men helst sover hon på min gamla stickade sjal som alltid ligger i soffan. Som just nu till exempel.

Nåväl, hon gillar garn i alla fall  =)

Dottern, min lilla konstnär, hon bara ritar och ritar. Idag fick jag en ny teckning av henne. Egentligen gillar hon inte att rita Disney-prinsessor längre, men jag bad om en manga-variant av Törnrosa, och dottern är väldigt snäll!

Jag tycker den är underbar! Faktiskt ser hon mer ut som en riktig flicka i manga-versionen.

Annars har jag också varit väldigt mycket ute i trädgården, för första gången på flera år. Jag har läst mycket mer än på flera år. Väldigt trevligt, båda delarna. Jag har gått på teater och hjälpt sonen flytta. Tittat på massa film. Men det betyder att inte så många handarbetssaker blir klara längre. Tiden räcker ju inte till allt.

Men vet ni vad! Nu börjar min semester! Återstår att se vad det innebär för mitt garnlager =)

JamenMåBäst så länge då! ♥

2 kommentarer:

  1. Trevligt att du är här och skriver :-)

    SvaraRadera
  2. Get all the best spirits and wines at Duty Free Depot!

    All the highest quality brand name beverages for unbelievable discounted price tags.

    SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥