söndag 28 september 2014

Ibland blir det paus

Hej där, kära vänner i Bloggland!

Jag har haft en himla massa för mig senaste tiden, och då blev det så att det blev en paus i bloggandet. Jag hann rätt ofta inte ens fram till datorns powerknapp innan det var läggdags, så det är bra att man åtminstone kan läsa vad andra bloggar om i mobilen :)

Dock har jag med glädje sett på besöksräknaren att Pysselstugan fortsatt att ha besök även om inte jag varit här på ett tag. Hoppas ni hittat roliga och användbara saker och ting!
100 000 + besök är stort, och jag känner mig stolt och glad att ni vill vara här. Det kommer absolut ett litet firande med anledning av det framöver!

Många saker har det varit, en hel del jobb, en hel del fixa hemma, och mitt i alltihopa faktiskt också en TV-inspelning! Fast inte inom något av mina specialområden. Nej, nej, därimot min Konstnärs stora specialområde: Lajv. Dock fick jag bidra med både det ena och det andra, och fantastiskt roligt var det. Jag återkommer om det, fast det dröjer dessvärre...

Pysslat har jag förstås gjort ändå under tiden, fast lite på halvfart. Och jag har lärt mig att Avsluta Projekt. Det är en väldigt belönande känsla, att avsluta projekt. Ibland har jag avslutat "på riktigt", genom att bli färdig. Ibland har jag avslutat genom att säga: "detta projekt kommer aldrig bli färdigt, därför avslutar jag det här och nu" och så har jag repat upp en massa garn som ska få bli något annat istället. Det har också känts bra, fast på ett annat sätt.

Det som har blivit färdigt ska jag snart visa. Fast just nu sitter bilderna bara i kameran, så när jag får ut dem därifrån visar jag.

Idag var vi ute på en lång promenad i det underbara och varma fast blåsiga höstvädret. Färgerna kommer nu! Jag blir glad så jag blir pirrig ända ner i skoskaften när jag ser det :D
När jag kom hem startade jag ett nytt projekt, ett höstprojekt.


Det är precis uppstartat, med en massa restgarner från garnkorgen som mest är Svarta fårets Tilda, eller i Tilda-kvalitet, en virknål 2,5 mm samt en frigolitring från Panduro. Det ska bli en höstkrans i virkat. Ni får hänga med på färden här känner jag.
Jag börjar med klädsel till ringen; 40 fasta m fram och tillbaka i ränder, som jag sen ska sy ihop om ringen. Därefter dekorationer, men till dem kommer vi senare. Jag har lite idéer. Tipsa gärna, ni som vill. Det ska vara MYCKET på den här kransen har jag tänkt mig!

Må bäst ♥

1 kommentar:

  1. Inte dumt alls att virka en höstkrans. Kan bli riktigt läckert med de där färgerna.
    Ha det fint. //Eva

    SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥