torsdag 31 januari 2013

Nymålat i Målarstugan

Som jag nämnt i ett tidigare inlägg så funderade jag på att stänga övriga stugor (bloggar) och bara behålla Pysselstugan. Allt pga tidsbrist. Nu blev det så här: Målarstugan, med dess inlägg, har flyttat in i Pysselstugan. Inga nya inlägg där (men den finns kvar ännu en liten tid) och nya teckningar och målningar visas här!

Vill man se inläggen från Målarstugan finns det en etikett som heter "Målarstugan". De finns här med samma datum som de ursprungligen publicerades där. Konstnärens bilder finns dessutom under etiketten "Den lilla konstnären" och mina finns under etiketten "My art".

Konstnärens båt, målad med ProMarker. Oktober 2012

Vi har, Konstnären och jag, målat lite på sistone. Vi har nämligen haft några riktigt mysiga tjej-dagar på stan, och dessa innehåller ALLTID ett besök på Panduro. Förvånande, eller hur!  =)
Senast hittade jag en helt underbar målarbok, innehållande geishor. Så nu för vi över bilderna till ett ritblock, öppnar de prickiga burkarna med ProMarker-pennor och går loss i flera timmar. Det är så roligt!!!

Geishor, målade med ProMarker. Januari 2013

Och målarboken, den räcker ju hur länge som helst på detta sätt. Här ovan finns de fem teckningar vi hittills gjort. Jag har målat den översta och nedersta till höger, Konstnären de övriga.
Målarboken rekommenderas varmt till alla som gillar att färglägga glada bilder, stora som små.

Må bäst ♥

3 kommentarer:

 1. Vad smart att överföra till ett ritblock! Och vilka söta geishor det blev :)

  SvaraRadera
 2. Oh! Vilka härliga målningar!
  Färgglada och jaa, GLADA! :)
  Är väl toppen att slå ihop bloggarna :)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Det är väl jättesmart att slå ihop de olika stugorna till en! Jag har svårt att fåt iden att räcka till en blogg... ;)

  Och det är klart du kan brodera! Det är bara att börja! :)

  Kram <3

  SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥