söndag 21 februari 2010

Hur mycket snö kan det komma....?

Fortfarande lite matta efter diverse snuvor etc, kikade vi ut genom persiennerna imorse för att se hur gårdagens snöoväder skulle se ut "dagen efter". Det såg mycket ut...

Så dagen har gått i snöskovelns tecken, både här och hos grannarna, i omgångar hela dagen.
För mindre än en halv timme sen återfann vi vår postlåda, som försvann någon gång sent igår kväll. Den återfanns i utkanten av ett numera gigantiskt snöberg. Vägen i området är inte längre så bred att möten mellan två bilar är möjliga... Högen i fråga är 2 meter.


Vi undersökte tidigare idag också en jätte snöhög längst upp på uppfarten, och - jodå - det fanns en bil längst in längst ner...

Bilen i fråga såg väldigt ynklig ut när allt extra hade fraktats bort, och vi var tvungna att ta en välförtjänt paus efter den skottningen.


Den lilla konstnären har ändå passat på att njuta av solen och den gnistrande snön som verkligen ligger i drivor över allt. Efter ett rejält snö-äventyr i parken kom hon in och fortsatte sina kreativa projekt, i väntan på sin kommande 8-års dag som vi planerar mycket för just nu. Först färdigställde hon bilderna på tre av tjejerna från senaste Witch-tidningen (sorry, usel kvalitet jag vet, men skannern har verkligen gått i ide för tillfället och är inte återuppväckningsbar): (klicka på bilderna för större format)

 Sen måste jag också visa att allt verkligen går att använda när man ska pyssla, det är Konstnären verkligen duktig på att visa. Hon har länge samlat på tomma toa- och hushållsrullar, och detta är vad de blir i sina "nästa liv"  i hennes händer (man kan se att det är vampyr-tider hemma hos oss just nu ^ ^):
 
  
  
Tyvärr kan jag inte visa hur de ser ut "på riktigt" för hon har ju målat dem helt runt om, och de är så fina att man blir alldeles glad - och lite skrämd (det är blod och vampyrbett och allt möjligt på en del av dem).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥