måndag 19 december 2016

Loooong time...

Hej vänner!

Fantastiskt att se att vår lilla Pysselstuga fortfarande har besökare trots att det varit tyst och tomt sååå länge. Vi tackar ödmjukast för det ♥

Vi har på inget vis upphört med kreativa aktiviteter här, det har varit fullt upp, dock har det känts OK att inte tillbringa så mycket fritid framför datorn. Ibland behöver man nog ta ett steg tillbaka och för min del har det även betytt att göra lite andra saker än de vanliga.

Just nu är det julförberedelser här, men under året har en del nya saker tillverkats.En stickad tröja till en kär vän till exempel. Garnet heter LANG yarns Jawoll Magic Superwash (75% virgin wool 25% nylon).  Jag älskar garnet och färgerna det skiftar i. Det konstiga var att ju längre jag stickade ju mindre min tröja blev det. Det var hennes tröja helt enkelt. Hennes färger. Tur hon gillade den :)


En grönblommig stor Hippo virkades under sommaren till världens bästa syster.


Hippo virkades med virknål 2.5 i Svarta fårets Tilda. Till ögon fick den bruna nallebjörnsögon av glas. Mönstret  Happypotamus The Happy Hippo finns att köpa på Ravelry.


Väldigt söt rumpa :)

Något mer har blivit virkat och stickat också, men just nu hittar jag inga fler foton...
Annars har det ritats  en hel del. Det började med att dottern, min Konstnär, drog med mig på IncTober på Instagram. En ritutmaning varje dag. Det slutade med att jag deltog på flera och kombinerade aktuella teman för dagen. Det var fantastiskt roligt! Den som är intresserad hittar mig på Insta som iamhere24fun :)  Inte sååå mycket garnrelaterat där dock! Känn dig varnad :D

Må bäst ♥


2 kommentarer:

  1. Tack för ditt inlägg

    SvaraRadera
  2. Are you looking for free Twitter Followers?
    Did you know you can get them ON AUTO-PILOT & TOTALLY FREE by getting an account on Like 4 Like?

    SvaraRadera

Tack för besöket! Jag blir så glad om du lämnar en liten rad efter dig ♥